Home » Bruidswerk

Neem contact op!

Voor meer vragen en informatie kunt u altijd contact met mij opnemen via het contactformulier hieronder of tel. 06 22 48 73 06

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bruidswerk

Op de ‘mooiste dag van je leven’ mag bruidswerk natuurlijk niet ontbreken. Of het nu gaat om een bruidsboeket, bloemstuk voor op de auto, corsages of boeketjes voor de bruidsmeisjes. Van bruidsboeket tot styling van het feest. Ik geef je graag persoonlijk en deskundig advies en help je graag met de keuze maken van het bruidswerk. Er zijn namelijk verschillende punten waar je rekening mee moet houden.

Het is belangrijk dat de stijl van het bruidsboeket goed past bij de bruid, bruidsjurk en jullie bruiloft. Heb je een bepaalde kleur of thema die op jullie trouwdag naar voren komt, dan moeten we hier ook rekening mee houden met het bespreken van het bruidswerk.

U kunt vrijblijvend een afspraak maken waarbij we kijken naar jullie ideeën en met behulp van foto’s kijken we wat bij jullie past. Alles word tot de laatste en kleinste details besproken. Al het bloemwerk wat u bij mij op de website site ziet, is door Bloemmijntje zelf gemaakt. Nadat we besproken hebben wat het boeket word, kijken we verder naar autostuk, corsages ect. We zorgen dat al het bloemwerk bij elkaar passend is.

Alle corsages worden op de ochtend zelf afgewerkt, hierdoor kunnen ze extra veel water opnemen en blijven ze extra lang mooi. Mijn extra service is dat ik het s’ochtends op de desgewenst tijd bij de bruid/het bruidspaar kom brengen en indien nodig alles bevestig aan bijv. de auto ect. Ik bezorg het bloemwerk gratis in Hardinxveld Giessendam. Overige plaatsen in overleg mogelijk tegen een kleine vergoeding van €0,35 p/km. 

Bloemmijntje de freelancer bloemist Hardinxveld Giessendam